ATSARGINĖS DALYS

Veiklos vystymo metu atsiranda įvairių trukdžių, kuriuos kelia transporto gedimai bei reikiamų dalių paieškos. Neretai, sunkvežimio dalių paieškos užtrunka ir dažnai tampa dideliu iššūkiu daugeliui.

Galime pasiūlyti Jums itin platų naujų ir naudotų sunkvežimių dalių asortimentą bei pasirinkimą. Mūsų siūlomos sunkvežimių dalys apjungia garsius gamintojus, tokius kaip: Mercedes-Benz, Man, Daf, Iveco, Scania, Volvo, Renault ir kitus pasaulyje žinomus ženklus. Todėl pasitikėti mūsų įmone bei patikėti savo rūpesčius mums dėl dalių sunkvežimiams – naudinga Jums. Per trumpą laikotarpį galime Jums pasiūlyti naujų, naudotų, pigesnių neoriginalių ir originalių detalių Jūsų sunkvežimiui ar sunkvežimiams. Esame įsitikinę, kad turime ir galime pasiūlyti Jums būtent tai ko ieškote.

Pasiūlysime nuo akumuliatoriaus iki važiuoklės dalių, todėl pasirinkti ir išsirinkti reikiamas sunkvežimio dalis sau galėsite nesugaišdami laiko. Mums svarbūs klientų poreikiai, todėl kokybiškas ir greitas aptarnavimas nesudėtingai leis tuo įsitikinti.

KLIENTŲ ZONA

Informacija

Norėdami registruotis remontui ir apie savo atvykimą pranešti iš anksto, siūlome užpildyti visus registracijos langelius. Apie jūsų atvykimą mūsų skyrius bus informuotas. Užpildžius pagalbos kelyje langelius, mūsų konsultantas susisieks su jumis!

Pagalba kelyje

    REMONTO REGISTRACIJA